E-LEARNING


EEN NIET TE MISSEN EVENEMENT !

Temperatuursbeheersing: sleutel tot een veilige en kwalitatieve voedselketen

De veiligheid van de voedselketen is essentieel. Daarbij is de effectieve beheersing van temperaturen van groot belang, het garandeert de goede bewaring van ons voedsel...


U heeft geen toegangscode?
Toegang tot onze e-learning is voorbehouden aan BFSO-leden
(bijdrage van 20 € voor het jaar 2021)
Klik hier om BFSO-lid te worden en uw toegangscode te ontvangen!

Programma


  • Prof. dr. ir. Frank Devlieghere UGent: (NL) Invloed van temperatuur op de microbiële kwaliteit van levensmiddelen in de keten
  • Vincent Helbo en Karolien Vanderschot FAVV: (FR) reglementaire basis, versoepelingen, EU en het warm vervoer
  • Kato Mennens FAVV: (FR) temperatuur controleren in de praktijk
  • Jeroen Van Der Kelen Testo: (NL) Meettoestellen voor kritische controlepunten (CCP) – tips & tricks

Doelpubliek


  • Controleurs en inspecteurs FAVV, zelfstandige dierenartsen belast met opdracht (DMO), Certificerings- en keuringsinstellingen (OCI), kwaliteitsmedewerkers, … iedereen met een passie voor voedselveiligheid.

Videos


Supported by


ONZE PARTNERS :